اخبار 764 روز پیش
بدون دیدگاه

دانه آبی و سیاه رنگی که کبد چرب را می بلعد

تخم شربتی سرشار از آنتی اکسیدان‌ فلانوئید است که بدن را در برابر رادیکال‌های آزاد حفظ می‌کند و از ابتلا به سیروز کبدی و سرطان کبد می‌کاهد. یکی دیگر از خواص تخم شربتی کمک به درمان و پاکسازی کبد است.

علت ایجاد کبد چرب تجمع بیش از حد چربی در کبد است و برای مقابله با کبد چرب کاهش چربی خون و تغذیه سالم لازم است. فیبر از موادی است که می‌تواند به کنترل سطح کلسترول و قند خون کمک کند و تخم شربتی سرشار از فیبر است؛ همچنین پکتین موجود در دانه‌های تخم شربتی موجب کاهش جذب کلسترول در روده می‌شود.

مصرف مداوم از تخم شربتی موجب کنترل سطح کلسترول می‌شود و این کنترل موجب کاهش تجمع چربی در کبد شده و در نتیجه کبد چرب را پیشگیری و درمان می‌کند.

همچنین از دیگر خواص تخم شربتی کنترل قند خون است که می‌دانید یکی دیگر از دلایل ابتلا به کبد چرب قند خون بالا است و از این طریق نیاز به سلامت کبد کمک می‌کند.

برچسب‌ها:,

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *