گردشگری، یکی از نمودهای توسعه سبز است
معاون مدیرکل همکاریهای اقتصادی و بینالمللی وزارت امور خارجه تاکید کرد: صنعت گردشگری، یکی از نمودهای توسعه سبز بهشمار میرود.
به گزارش ایسنا، ابوالفضل محمدعلیخانی در آیین افتتاحیه چهارمین جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم که در سالن همایشهای بینالمللی مهرانه زنجان برگزار شد، از صنعت گردشگری بهعنوان یکی از نمودهای واقعی و عینی توسعه سبز یاد کرد و افزود: یکی از ویژگیهای بارز این صنعت، دستیابی به منافع اقتصادی قابل توجه با سرمایهگذاری اندک است.
وی، معرفی ابعاد برجسته تمدن هزاران ساله ایران را بهعنوان یکی از اهداف عالی نظام برشمرد و با یادآوری اینکه هدفگذاری صورت گرفته برای ورود گردشگر به کشور تا سال 2020 به میزان 20 میلیون نفر است، ادامه داد: بیشک، جشنواره بینالمللی غذای اکو ـ جاده ابریشم را که امروز شاهد کلید خوردن چهارمین دوره آن در زنجان هسیتم باید بهعنوان یکی از ابتکارات کشور در راستای معرفی تمدن ایرانی به جامعه جهانی قلمداد شود.
این مسئول با بیان اینکه برگزاری مستمر جشنواره بینالمللی غذای اکو – جاده ابریشم، نمونهای از همافزایی بین استان زنجان و وزارت امور خارجه است، خاطرنشان کرد: صنعت گردشگری، ابزاری مهم و اساسی برای ترویج فرهنگ و ایجاد صلح و دوستی بین ملتها محسوب میشود.
در ادامه این مراسم، نماینده مردم ماهنشان و ایجرود در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: این جشنواره فرصتی است برای اینکه داشتههای خود را به همسایگانمان و کسانی که سابقه دیرینه همکاری داشتیم، عرضه کنیم و از این رهگذر برای بالا بردن مناسبتهای مختلف از جمله مناسبتهای فرهنگی استفاده کنیم.
سیدمرتضی خاتمی با بیان اینکه راه ابریشم مسیری است که حدود هفده صده سابقه داشته و از این رهگذر، استان زنجان به واسطه قرار گرفتن در آن، در مناسبات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی بین کشورهای مختلف دخیل بوده است، تصریح کرد: علیرغم اینکه ما در شرایط امروز از میزان مناسبت و همکاریهای بین این کشورها رضایت نداریم و ظرفیتهای بالفعل این کشورها به فعلیت نرسیده و در مسیر نزدیک به شش دهه خود دچار نوسانات زیادی بوده است اما یک رشتهای توانسته است که اعضای سه کشوری را به 10 کشور برساند و آن رشتهای نیست جز رشته الفت و رشته پیوند اجتماعی و تاریخی بین این ملتها، بنابراین جا دارد که بیش از پیش در راه تحکیم این مناسبات تلاش کنیم.
نظرات کاربران