برگزاری رویداد استارت آپی «محصولات نوآورانه لبنی با رویکرد مواد ارگانیک»
در راستای توسعه فناوریهای نو و ارتقای سلامت غذایی، رویداد «محصولات نوآورانه لبنی با رویکرد مواد ارگانیک» توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار خواهد شد تا جمعی از فعالان و متخصصان صنعت لبنی درباره تازهترین دستاوردهای ارگانیک به تبادل نظر بپردازند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، این رویداد با هدف«پیوستن زنجیره تولید تا مصرف به رویکردی سلامتمحور و پایدار» در محورهای ” پایدارکننده های ارگانیک”، “نگهدارنده های ارگانیک” “طعم دهنده های ارگانیک” ، ” رنگ های خوراکی ارگانیک” و” بسته بندی ارگانیک”، روز چهارشنبه ۵ آذرماه ۱۴۰۴ توسط مرکز آموزش علمی کاربردی مجتمع صنعتی پروتئینی شام شام برگزار میشود.
گفتنی است مزایای شرکت در رویداد تقدیر از نفرات و ایده های برتر، اهداء جوایز نقدی و اعطای گواهینامه معتبر خواهد بود که علاقمندان می توانند برای ثبت ایده خود از طریق مراجعه به آدرس stsrtup.farsuast.ir تا 3 آذر 1404 اقدام کنند.
نظرات کاربران