اخبار 2 روز پیش
بدون دیدگاه

این سبزیجات بد بو خواص ضد سرطان دارند، البته تا وقتی پخته نشوند

برخی مواد غذایی اگر پخته شوند خواص خود را از دست می‌دهند.

به گزارش خبرآنلاین از همشهری آنلاین، پیاز به دلیل غلظت بالای فلاونوئید کوئرستین، سرشار از فواید سلامتی، از جمله مزایای مبارزه با سرطان است. علاوه بر این، پیاز از خانواده سبزیجات آلیوم است، به این معنی که حاوی عوامل ضد پلاکتی است که می تواند از بیماری های قلبی عروقی جلوگیری کند. یک مطالعه در سال ۲۰۱۲ نشان داد که وقتی پیاز خام را در فر گرم می‌کردند، این خواص مفید برای قلب در ۳۰ دقیقه یا کمتر کاملاً از بین رفت.

سیر مانند پیاز یک سبزی آلیوم است که دارای عوامل ضد پلاکت نیز هست، اما این بدان معناست که خواص آن که با بیماری های قلبی عروقی مبارزه می کند نیز تحت تاثیر گرما قرار می گیرد. مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۷ نشان داد که حرارت دادن سیر در دمای ۳۹۰ درجه فارنهایت به مدت ۶ دقیقه، فعالیت ضد پلاکتی را در آن به طور کامل از بین می برد.

برچسب‌ها:,

 
 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *