سه خبر از دانشگاه علمی کاربردی
سه خبر از دانشگاه علمی کاربردی را در ادامه می بینید.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی:ظرفیت برنامه هفتم توسعه را به فرصتی برای بازسازی ، نوسازی و بهسازی دانشگاه جامع علمی کاربردی تبدیل خواهیم کرد
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ظرفیت برنامه هفتم توسعه را به فرصتی برای بازسازی ، نوسازی و بهسازی دانشگاه جامع علمی کاربردی تبدیل خواهیم کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اولین دیدار دکتر محمد علیاکبری سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی با معاونان و مدیران دانشگاه و روسای واحدهای استانی تهران شرق و تهران غرب به صورت حضوری در سازمان مرکزی دانشگاه و سایر واحدهای استانی بصورت برخط برگزار شد.
دکتر علی اکبری در ابتدای جلسه، ضمن خوشامدگویی به حاضران در جمع، با تفقد و تشکر از استقبال گرم همکاران؛ تاکید کرد: از امروز دانشگاه جامع علمی کاربردی هویت بنده خواهد بود و هویت ارزشمندترین مسئله ای است که باید حتی برایش جان را نیز فدا کرد.
سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: بنده پرچم این دانشگاه را از دست خادمی تحویل گرفتم که سال ها برای آن زحمت کشیده و در حضور شما از همت و اندیشه بلند دکتر بلندی تشکر می کنم؛ مسئولیت امانتی است که به امید خدا امانت دار خوبی خواهیم بود و دانشگاه جامع علمی کاربردی را باید به جایی برسانیم که شایسته است.
دکتر علی اکبری خطاب به معاونان و مدیران دانشگاه اضافه کرد: به عنوان دهمین رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در دولت چهاردهم منصوب شده ام و امیدوار هستم کار خود را با کمک شما عزیزان به ثمر برسانیم. وام دار خدمات گذشتگان هستیم، تا روزی دیگری آن را با کارنامه بهتر تحویل دهیم. وی در ادامه گفت: آرامش، انسجام و تحول، راهبردهای آتی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.
سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: امروز را روز شروع خود در ارزیابی دانشگاه می دانم و سه ماموریت را با ایجاد فضای آرام، تثبیت آرامش و رفع دغدغه ها با همفکری یکدیگر پیش خواهیم برد. راهبرد اولمان آرامش در سیستم است، تغییر مدیریت دکتر بلندی به دکتر علی اکبری نباید خدشه ای در انجام وظیفه هیچ مسئولی در سطح هیئت رئیسه و کارشناسان در ستاد و واحدهای استانی ایجاد کند و موظف به انجام وظایف خود هستیم.
دکتر علی اکبری افزود: نکته دوم انسجام، هم افزایی و کمک فکری و اندیشه ای به یکدیگر برای تحول در پیشبرد اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی است. برخی ها فکر کردند قابل فتح هستیم، ارزش دانشگاه را باید به اندازه ای افزایش دهیم تا دیگران خواهان مستاجری آن باشند؛ بنابراین با تحول باید دانشگاه را به حقی که دارد برسانیم.
سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی با اشاره به مصوبه دولت مبنی بر تحقق 40 درصد آموزش های مهارتی اعلام کرد: باید از ظرفیت های این برنامه استفاده نمود و دانشگاه جامع علمی کاربردی را نوسازی، بهسازی، به هنگام و در تراز برنامه بسازیم؛ بنابراین این را نه به عنوان مانع بلکه به بال پرواز تبدیل کنیم.
وی افزود: رسیدن به جایگاه والای بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور با حرف ، شعار و تبلیغ امکان پذیر نیست و فقط با کار ارزنده محقق می شود ، از این پس کارنامه دانشگاه جامع علمی کاربردی باید خلاقیت و نوآوری باشد یعنی کارهایی را انجام دهیم که در گذشته انجام نشده است، حتی اگر هم انجام شده باید بهتر از دیگران و بهتر از گذشته انجام دهیم.
دکتر علی اکبری ادامه داد: با این برنامه ، گفتمان دانشگاه جامع علمی کاربردی باید گفتمان ماموریتی شود که تخصصی و مهارتی است و به امید خدا برنامه های خوب گذشته را با قدرت ادامه می دهیم و هر کجا لازم باشد اصلاحاتی خواهیم داشت.
دکتر علی اکبری افزود: در دنیا دانشمندانی که خودشان را اصلاح کرده اند ماندگارتر بوده اند و بگذارید به جای اینکه دیگران اصلاحمان کنند خود اصلاحی اولویتمان باشد. سه بار رئیس دانشگاه بوده ام و هر سه بار سبک اجرایی خود را تغییر داده ام و به آن افتخار می کنم، کسی که تغییر نمی کند را باید تغییر داد ولی اگر کسی با تحول تغییر می یابد یعنی زنده است.
وی گفت: در مجموعه دانشگاه جامع علمی کاربردی چهره های شاخص ، نیروهای خدوم و پیشکسوتان عالیقدر وجود دارد و نگاهم به درون سیستم است تا جایی که امکان دارد از سرمایه های درون سیستم و خاک خورده های درون سیستم استفاده می کنیم، اما به هر حال باید نیروی مورد نیاز تامین شود و نکته مهم این است که مبنایی جز کار نداریم.
سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: به کمک مجموعه دانشگاه از امروز تغییر مدیریت را یک نفس گیری جدید و تمدید قوا خواهیم دانست، پس خلاقیت ها باید به کار گرفته و پیشنهادات خوب ارائه شوند و از راهنمایی ها دریغ نشود، مدیر همه چیزدان ، مدیر هیچ دان است. به کارشناسی اعتقاد دارم و میدانم بسیاری از نوشته هایی که از قلم رئیس دانشگاه خارج می شود دستپخت یک کارشناس خبره است. دکتر علی اکبری افزود: کارشناسان ، عزیزان ، به شما برای همیاری و کمک امید بسته ام؛ چرا که پیشینه همه مسائل را در دسترس دارید.
وی خطاب به روسای واحدهای استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز گفت: نظارت را در اولویت قرار دهید، خواهشمندم در عین حمایت از واحدها ، نظارت، مراقبت و تضمین کیفیت را صرف نظر از اینکه مرکز متعلق به چه کسی است از همه خواستار باشید. مرکزی که موسس آن بزرگتر است باید برای مملکت بهتر انجام وظیفه کند؛ چرا که ناظر هستیم و نباید در نظارت ، اعمال نفوذ ولی اعمال قانون شود ، روال استانی را با قدرت پیش ببرید و وظیفه را به خوبی انجام دهید.
سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه با بیان اینکه رئیس یک سیستم پدر یک سیستم است، ادامه داد: به شفافیت و اتاق شیشه ای ایمان دارم، موضوعی برای پنهان کاری در سیستم نخواهیم داشت و تصمیمات را به صراحت با پشتوانه عقلی و قانونی پیش خواهیم برد ، از امروز خادم شما هستم و افتخار دارم در سراسر مملکت ، نماینده شما باشم همچنان که شما همکار بنده هستید و بنده را در ستاد و کشور کمک می کنید و بنده هم قول می دهم نماینده شما باشم و نگذارم حقی از حقوق شما پایمال شود، این وظیفه متقابل ما نسبت به یکدیگر است.
برگزاری اولین رویداد استارتاپی در حوزه صنعت لبنیات توسط مرکز آموزش علمی کاربردی شیرپاستوریزه ارمغان
اولین رویداد استارتاپی در حوزه صنعت لبنیات با موضوع “تولید محصولات فراسودمند خاص لبنی” با همکاری مشترک مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت شیر پاستوریزه ارمغان و کارخانه مانی ماس در شهرستان فسا برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، در آستانه بزرگداشت اندیشمند ایرانی خواجه نصیر الدین طوسی، رویداد استارتاپی ” تولید محصولات فراسودمند خاص لبنی” در مرکز آموزش علمی کاربردی شرکت شیر پاستوریزه ارمغان با حمایت دانشگاهها و مراکز دولتی شهرستان فسا برگزار خواهد شد.
دکتر جم رئیس واحد استانی فارس در خصوص برگزاری این رویداد بیان کرد: با توجه به اهمیت تغذیه به عنوان یکی از نیازهای اولیه بشر و همچنین تغییرات در فرآیندهای تولید فرآوردههای لبنی به عنوان یکی از پایهترین مواد در جدول غذایی و تاثیر آن در سلامت جامعه و در نهایت افزایش بهرهوری جامعه در حوزههای مختلف، این رویداد استارتاپی با محوریت تولید پنیر پیتزا با قابلیت نگهداری بلندمدت در یخچال، تولید ماست با ماندگاری در دمای محیط، نوشیدنیهای فراسودمند بر پایه آبپنیر و محصولات لبنی بر پایه پروتئینهای گیاهی روز پنج شنبه 2 اسفند ماه 1403 برگزار می شود.
دکتر جم این رویداد را فرصتی برای رفع چالشهای تولید محصولات لبنی، ارتباط نزدیکتر دانشگاه و صنعت و حرکت در جهت خلق ثروت با هدف ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد.
رئیس واحد استانی فارس از کلیه دانشجویان، مدرسان ، دانشآموختگان دانشگاهی، کارآفرینان، خبرگان حوزه صنعت لبنی و صاحبان ایده دعوت کرد تا با شرکت در این رویداد علمی ایدههای نوآور خود را ثبت کنند.
وی ادامه داد: در کنار ثبت نام رایگان برای کلیه شرکتکنندگان، علاوه بر تقدیر از ایدهها و تیمهای برتر، به سرمایهگذار معرفی و ایده ها در صورت ارائه نمونه آزمایشگاهی که قابلیت اجرا، نوآوری و خلاقیت را داشته باشند از جوایز ویژه و همچنین حمایت واحد صنعتی مجاور مرکزآموزشی شیرپاستوریزه ارمغان، کارخانه مانی ماس برخوردار خواهند بود.
رئیس واحد استانی فارس از فرصتها و امتیازات ویژه دیگر این رویداد را امکان استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی کارخانه مانی ماس برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی برشمرد.
وی اضافه کرد: ایدهپردازان و نوآوران تا 25 بهمن سال جاری فرصت دارند تا برای ثبت ایدههای خود از طریق آدرس :startup.farsuast.ir اقدام کنند. همچنین علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با شماره 09164502318 در پیامرسان ایتا و یا با شماره 07153343386 در ارتباط باشند.
تقدیر از دانشجوی فعال بسیجی مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد
از دانشجوی فعال بسیجی مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد تقدیر شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، در مراسمی با حضور جمعی از مسئولان شهرستان پاسارگاد که به منظور تقدیر از فعالان بسیجی این شهرستان برگزار شد، از رضا کشتکار دانشجوی رشته حقوق قضایی مرکز آموزش علمی کاربردی پاسارگاد نیز قدردانی شد.
دکتر جم رئیس واحد استانی فارس با اعلام این خبر افزود: باید تفکر بسیجی در بین دانشجویان نهادینه شود.
وی درخاتمه با اشاره به این که، انتظار ما از دانشجویان بسیجی بیشتر از گذشته است، بر رسالت علمی بسیج دانشجویی تأکید کرد و گفت: رسالت علمی بسیج دانشجویی بایستی بر اساس نوآوری و فناوری باشد و دانشجویان بسیجی بایستی در ثبت ایده ها، اختراعات و فعالیت های خلاقانه حضور چشمگیر داشته باشند.
نظرات کاربران