اخبار 447 روز پیش
1 دیدگاه

ته تلخ این میوه سرشار از فایده بوده است و ما نمی دانستیم

قطعاً همه ما به هنگام خوردن خیار ، وقتی به قسمت انتهایی و تلخ آن می رسیم باقی مانده خیار را دور می اندازیم.


صدآنلاین:این کار به ضرر شماست. ته تلخ خیار را هم با سعی و تلاش بخورید و آن را دور نیاندازید. می پرسید چرا ؟
دکتر سید مهدی میرغضنفری , متخصص طب سنتی : اگر مزه تلخ ته خیار را دوست ندارید آن را با نمک یا خرما میل کنید تا طبع سرد خیار با مزاج گرم نمک و خرما خنثی شود. در این صورت هضم آن نیز آسان می ‌شود و سریع تر معده را ترک می کند.
مزاج خیار سرد و تر است اما ته خیار که طعمی تلخ دارد ، مزاجی گرم دارد و به همین دلیل خوردن همزمان آن حین مصرف خیار باعث تعدیل طبع این میوه می‌شود.
عسل و ادویه‌هایی چون سیاه‌دانه ، زنیان یا نعنا از جمله مصلحاتی هستند که مصرف آن همراه با خیار مفید دانسته شده.

مصرف خیار بخصوص در روزهای گرم تابستان برای تسکین حرارت کبد و خون و التهابات بدن والتیام زردی و یرقان مفید است و صفرابر خوبی محسوب می‌شود

توصیه به گرم مزاجان برای مصرف روزانه خیار همراه با چند قطره آب لیمو جهت کاهش تشنگی و رفع عطش

خیار تا حدودی مُدر ( ادرار آور ) است و به دفع حرارت از کلیه ها و سموم بدن کمک می کند. ضمن اینکه از تکه های خیار یا رنده شده آن می توان در شربت ها استفاده کرد ، تا باعث خنک شدن مزاج شربت ‌شود.

می توان خیار را لایه لایه کرد و روی پوست قرار داد. این کار برای پوست‌های خشک و ملتهب و داغ و مبتلا به اگزما مخصوصا در افراد گرم مزاج در مکان های گرم و خشک بسیار توصیه می شود.

برچسب‌ها:,

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  1. محمد گفت:

    ته خیار محل جمع شدن ماده شیمیایی Cucurbitacins است که بسیار مضر است و لذا نخورید.