اخبار 804 روز پیش
بدون دیدگاه

قاتل قند خون در شهریور ماه فقط این شاه میوه جهان است

گلابی – به ویژه انواع قرمز – ممکن است به کاهش خطر دیابت کمک کند.

یک مطالعه بزرگ در بیش از 200000 نفر نشان داد که خوردن 5 وعده یا بیشتر از میوه های غنی از آنتوسیانین مانند گلابی قرمز با 23٪ کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است.

علاوه بر این یک مطالعه بر روی موش ها نشان داد که ترکیبات گیاهی از جمله آنتوسیانین ها در پوست گلابی اثرات ضد دیابت و ضد التهابی دارند.

علاوه بر این فیبر موجود در گلابی هضم را کند می کند و به بدن شما زمان بیشتری برای تجزیه و جذب کربوهیدرات می دهد.

این همچنین می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که به طور بالقوه به جلوگیری و کنترل دیابت کمک می کند.

برچسب‌ها:, ,

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *