امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و اداره کل آموزش و پرورش استان
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در آیین امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی فارس و اداره کل آموزش و پرورش استان، گفت: مصمم هستیم دانش آموزان استان، آموزش های مهارتی را با استفاده از ظرفیت های خوب دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فرا گیرند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس، طی نشستی مشترک، مدیران دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس و اداره کل آموزش و پرورش استان جهت همکاری های فی مابین و تقویت قوای مهارتی دانش آموزان و دانشجویان، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.
در این نشست دکتر سید آیت اله رزمجو سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان فارس ضمن اشاره به ظرفیت های این دانشگاه اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی یک دانشگاه سنتی نیست بلکه متناسب با نیاز جامعه رشته های جدید را ایجاد می کند و فرد باید در این دانشگاه حداقل یک مهارت را که جامعه بدان نیاز دارد، در خود تقویت کند.
وی با اشاره به هنرستان های آموزش و پرورش افزود: بخش اعظم خروجی این دانشگاه دانش آموزانی هستند که از هنرستان های فنی و حرفه ای آموزش و پرورش فارغ التحصیل شده اند و در این دانشگاه نیز همچون هنرستان ها فضای کاری و دوستانه ای حاکم است.
دکتر رزمجو با اشاره به اولویت های این دانشگاه در ایجاد رشته های جدید خاطرنشان کرد: ما در حوزه های هتلداری و گردشگری، خودرو، طلا و جواهر، هواپیمایی، سلامت به دنبال ایجاد مرکزآموزش علمی کاربردی هستیم چراکه نیاز جامعه است.
سرپرست واحد استانی فارس گفت: باتوجه به وجود 28 هزار نیروی کار در شهرک صنعتی شیراز نیز به دنبال ایجاد یک مرکز هستیم تا بتوانیم ارتقای مهارت را در این افراد شاهد باشیم.
همچنین مهندس محسن کلاری مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس نیز در سخنانی اظهار داشت: ما در هنرستان ها شاهد اقبال دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای هستیم و معتقدیم با این رویکردها، ارتباط با دانشگاه جامع علمی کاربردی اتفاقات خوبی را رقم خواهد زد.
وی افزود: تغییرات خیلی سریع در دنیای کنونی رقم می خورد و دانش آموزانی که به سمت هنرستان ها می آیند طبیعتا به دنبال کسب سریع درآمد و مهارت هستند و همین انگیزه موجب شده تا شاهد رونق هنرستان ها باشیم.
مهندس کلاری تصریح کرد: با وجود دانشگاه جامع علمی کاربردی، هنرجویان هنرستان ها دیگر نگران تکمیل مهارت های خود نیستند و این مساله موجب می شود تا آنها بتوانند به تحصیل خود با طیب خاطر ادامه دهند. وی خاطرنشان کرد: بهتر است تولید محتواهایی از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی تهیه شود تا به وسیله مشاوران ما به خانواده ها اطلاع رسانی شود تا آنها با فراغ بال ادامه تحصیل دانش آموزان را در رشته های مهارتی دنبال کنند.
وی اضافه کرد: ما باید کاری کنیم تا دانش آموزان در رشته های به روز دانشگاه مشغول به تحصیل شوند به ویژه آنان که علاقمند به ارتقای مهارت و کسب درآمد هستند حتی فرهنگیان ما نیز علاقمند هستند تا در رشته های مهارت کسب نموده و برای خود خلق درآمد نمایند که وظیفه ما می باشد زمینه را برای همه علاقه مندان فراهم کنیم.
مهندس کلاری افزود: طبق این تفاهم نامه می توان برای دوره های کوتاه و بلند مدت مهارتی برنامه ریزی کرد و با توجه به جمعیت میلیونی دانش آموزان و فرهنگیان این همکاری می تواند اتفاقات بسیار خوبی را رقم بزند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی می تواند در ارائه استانداردهای به روز آموزشی نیز به ما کمک کند و با برنامه ریزی دقیق و نیازسنجی این مهم قابل تحقق است.
مهندس کلاری در پایان خواستار بازدید مدیران آموزش و پرورش از مراکز آموزش علمی کاربردی استان شد و افزود: این بازدیدها و ارتباطات می تواند زمینه همکاری ها و انتقال تجارب را فراهم نماید.
در پایان این مراسم، تفاهمنامه همکاری میان اداره کل آموزش و پرورش فارس و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به امضای طرفین رسید.
نظرات کاربران