اخبار 171 روز پیش
بدون دیدگاه

روند پیری مغز را کُند کنید: حفظ جوانی مغز با این ماده معدنی

مطالعات نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیاد غذاهای غنی از منیزیم باعث کندتر شدن روند پیری در مغزِ بزرگسالان بالای ۵۵ سال می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، رژیم غذایی ما می‌تواند تأثیر بسزایی بر بسیاری از ابعاد سلامت جسمی، از جمله سلامت مغز داشته باشد. منیزیم در انتقال عصبی نقش دارد و همچنین سطح GABA را در مغز تحریک می‌کند. گاما آمینوبوتیریک اسید (GABA) یک اسید آمینه طبیعی است که به عنوان یک انتقال‌دهنده عصبی بازدارنده عمل می‌کند و یکی از عواملی است که در عملکرد مغز نقش دارد.

مصرف غذاهای غنی از منیزیم می‌تواند راهی برای بهبود سلامت مغز باشد. با توجه به مطالعات اخیر، محققان دریافتند افرادی که روزانه ۵۵۰ میلی گرم منیزیم می‌خورند، در سن ۵۵ سالگی مغزشان یک سال جوان تر از کسانی است که فقط ۳۵۰ میلی گرم منیزیم در روز دریافت می‌کنند.

بر همین اساس، پژوهشگران تخمین می‌زنند که افزایش مصرف منیزیم تا ۴۱ درصد می‌تواند منجر به بهبود چشمگیر سلامت مغز، حفظ عملکرد شناختی و کاهش خطر یا جلوگیری از طولانی‌تر شدن زوال عقل در سالمندی شود.

نکته قابل توجه این است که منیزیم مصرفی در این مطالعه، از مواد غذایی دریافت می‌شد نه از مکمل‌ها. این مسئله بسیار حائز اهمیت است زیرا غذاهای غنی از منیزیم دارای بسیاری از مواد مغذی ضروری و آنتی‌اکسیدان‌های مختلف هستند که می‌توانند اثر هم‌افزایی داشته باشند و همزمان با هم برای محافظت از مغز عمل کنند.

تخمه کدو، بادام، دانه چیا، اسفناج آب‌پز، شاتوت، شیر سویا، بادام هندی و کره بادام زمینی همگی منابع غنی منیزیم هستند.

منبع: eatthis

 

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه اشخاص مدیر، نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *