قاتل قند خون در شهریور ماه فقط این شاه میوه جهان است
گلابی – به ویژه انواع قرمز – ممکن است به کاهش خطر دیابت کمک کند.
یک مطالعه بزرگ در بیش از 200000 نفر نشان داد که خوردن 5 وعده یا بیشتر از میوه های غنی از آنتوسیانین مانند گلابی قرمز با 23٪ کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 همراه است.
علاوه بر این یک مطالعه بر روی موش ها نشان داد که ترکیبات گیاهی از جمله آنتوسیانین ها در پوست گلابی اثرات ضد دیابت و ضد التهابی دارند.
علاوه بر این فیبر موجود در گلابی هضم را کند می کند و به بدن شما زمان بیشتری برای تجزیه و جذب کربوهیدرات می دهد.
این همچنین می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که به طور بالقوه به جلوگیری و کنترل دیابت کمک می کند.
نظرات کاربران